Schrobben met
micro-organismen.

Bioright good bacteria fighting the bad

Een uniek schoonmaakmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten en micro-organismen. Dat is schoonmaken op een duurzame manier.

Wat deze formule nog unieker maakt? De gezonde bacteriën werken proactief. Ze zijn nog hard aan het werk nadat jij de klus hebt geklaard. Zo geniet je langer van schone oppervlakken.

Schoner voor je huis én het milieu. Een win-winsituatie!

Ons verhaal

Schoonmaakmiddelen zijn hard voor mens, dier en natuur. Dat moet anders. BioRight is zo verfijnd dat schoonmaakhandschoenen verleden tijd zijn. Het resultaat van een mind blowing productieproces.

Tijdens dit avontuur hebben we maar liefst 7 schoonmaakmiddelen ontwikkeld die pro natuur zijn. Zelfs de flessen zijn van gerecycled plastic, op de dop na…

Ontwikkeld voor jou
en onze wereld.

Bioright positive cleaning bacteria

Missie.

Bewust Schoon

Een schoon huis mag niet ten koste gaan van een schone wereld. Daarom kiezen wij voor: bewust schoon. Dankzij onze krachtige natuurlijke formules wordt jouw huis brandschoon.

Wij omarmen een schone levensstijl, jij toch ook? Kies voor BioRight, bewust schoon, zonder chemische middelen.

Gecertificeerd
Groen.

  • Geen chemische middelen
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gerecycled plastic
  • Natuurlijke geurstoffen
  • Biologisch afbreekbaar

100% clean
0% waste

Recycle, Recycle.

BioRight is goed voor onze aarde. Zowel van binnen als van buiten. Onze flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn recyclebaar. Dit maakt afval onderdeel van de oplossing naar een schonere planeet.

Jouw fles is uniek. BioRight flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic waardoor iedere fles een unieke kleur heeft.

In Ontwikkeling.

De dop. Een doorn in ons oog. Onze doppen en sproeikoppen zijn recyclebaar, maar we hebben nog niet de golden ticket gevonden om de doppen van gerecycled plastic te maken. Maar wat niet is, kan nog komen…